Alla inlägg under januari 2016

Av Julia Jacobsson - 9 januari 2016 13:37

Var nyss ute på en runda i snön med Zigge, vilket var otroligt mysigt! ?

Av Julia Jacobsson - 7 januari 2016 10:08

Igår åkte jag och min kompis ner till Emporia för att ha en liten shoppingdag, vilket blev väldigt trevligt! Jag hittade en del saker som jag gillade och som fick följa med hem, en kofta, vilket jag var i stort behov av, en T-shirt, en liten nessecär och ett par öronhänge blev det.
På vägen hem var där poliser som stod på tåget och kollade pass, vilket kändes lite skumt, men det gick ju bra.
När jag kom hem så berättade mamma att vår katt hade blivit borttagen. Han blev 18 år och var det enda djur som vi hade kvar som hade levt under hela mitt liv, så det var lite extra tråkigt. Men jag vet iallafall att han kommer ha det bättre nu och slippa ha ont och lida, men han kommer vara mycket saknad <3

Av Julia Jacobsson - 5 januari 2016 00:11

När jag var ute och red Bella idag så gick allt bra, men sedan fick jag syn på ett rådjur som låg ca 40m framför oss, och jag tänkte att även Bella hade sett det, såvi fortsatte rida, men när det fick syn på oss så reste det sig upp och sprang iväg, och Bella blev livrädd och kastade sig åt andra hållet så att jag givetvis flög i backet.. Kan inte minnas senast jag flög av, det var mer än 2 år sedan sist iaf haha. Självklart landade jag ju på en stor genomfrusen jordklump med höften och slog huvudet i marken, det var en himla tur att jag hade hjälm för det bultade ganska rejält ändå.. Men det var bara att sitta still en minut tills det släppte och sen var det bara att springa hem (givetvis blev jag avkastad längst bort på åkern) och hämta Bella och hoppa upp och fortsätta rida, vilket gick bra, men oj vad jag har ont i höften nu, kan knappt resa mig upp hehe..
Käkade iaf en god lunch så det var något som bedövade lite ?

Av Julia Jacobsson - 3 januari 2016 21:59

Redan den 3:dje januari idag.. Alla mina hästar har blivit tränade och de skötte sig bra.
Bella testade jag idag att köra med bomull i för första gången, och det blev som en helt annan häst.. Hon var mycket latare, men också mindre rädd, vilket vi ville få henne att bli. Men dock var hon lite för lat, så vi får ta och teste något annat nästa gång så att hon hör lite mer.
Crepes blev körd av mamma och ham var duktig!
Sedan red jag Zigge som tyckte att det var väldigt roligt, och att få ha galopprace mot Cascader var väldigt roligt tyckte han, då han vägrade att ge sig! Alltså en sak som jag har märkt med honom nu under uppträningen är att han har fått en mycket bättre tävlingsskalle och vägrar att ge sig, och det ÄLSKAR jag! :D
Det negativa var att det var något otroligt kallt och man fick ha på både overall och underställ på sig, och ändå så frös man.. Hoppas på varmare tider snart, eller åtminstone snö så att kylan är mer acceptabel..

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards