Alla inlägg under april 2017

Av Julia Jacobsson - 6 april 2017 17:11

På söndag är det äntligen dags får tävlingssäsongen att dra igång för min del, och det är med båda mina hästar!
Zixten går ut i lopp 4 och loppet ser faktisk väldigt bra ut för en gångs skull! Håller han sig i trav så är det inte omöjligt att slåss om topp 3 platserna!
Crepes startar i lopp 6, vilket också ser helt okej ut, och även han har chans till pallplats om han travar hela vägen! Känns faktiskt väldigt roligt att bådas lopp ser så bra ut, det gör det mer spännande!
Jag körde snabbjobb med båda igår och Zixten blev nyskodd precis innan, men kändes riktigt fin när han sprang, fina tider visade klockan med!
Crepes kändes dock inte lika fin igår. Han har lite utrustningsproblem och vi får det inte riktigt att funka med samma sak från gång till gång, så det får bli lite ändringar där tills på söndag! Annars kändes han bitvis mycket fin!
Själv har jag idag skrivit nationellt prov i svenska. Det kändes helt okej faktiskt, men att sitta och koncentrera sig från 8-12 gör ju att man kände sig halvt död i hjärnan efteråt haha.

Av Julia Jacobsson - 3 april 2017 23:42

På vägen hem från Skåne i fredags körde jag och mamma inom Donken, good kvällsmat, haha.
I lördags ringde klockan tidigt, åkte till skolan för att skriva högskoleprov från 8-16.20, snacka om att man va trött efteråt haha.. men jag och Emma åkte upp till Halmstad för att köpa godis i en nyöppnad godisbutik, för att fira att vi gjort det. Tyvärr så va godisutbudet inte riktigt vad vi hade hoppats på..
i söndags morse klippte jag crepes, pluggade och åkte sedan till stranden för att springa en runda, blev ca 1 timme men vilket underbart väder det va, helt underbart och man blir ju otroligt glad då! :-D köpte en glass på donken för att hälsa på Emma som jobbade, och åkte sedan hem för att intervallträna Zigge och Crepes. Crepes kördes men funkade inte alls så bra, han var inte på humör och bara galopperade.. Zixten bestämde jag mig för att rida i intervallerna för att jag hade ont om tid, det resulterade i att vi inte kom bort till banan haha, han vägrade gå framåt och skulle bara stå och gräva upp halva åkern och sparka bakut när jag ville få honom framåt haha, så vi fick skjuta på intervallpasset tills idag, och då blev det vagnen! Han gick väldigt iallafall väldigt bra idag och det känns skönt! :-D

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok


Skapa flashcards