Alla inlägg under januari 2018

Bio

Av Julia Jacobsson - 4 januari 2018 18:51

God kväll på er! Är verkligen helt slut. Har redan gått och lagt mig haha. Började dagen 5.45 med ett träningspass, följt av frukost och sen jobb 9-15. All min energi var verkligen slut på jobbet idag, så när jag kom hem har jag verkligen inte gjort något. Skönt och SÅ behövligt det med ibland! Imorgon blir det träning, sen jobb 9- 5 kanske, är mer att göra nu på jobbet igen, har varit lite mindre när alla skolor och allt har haft lov över julen och så. Efteråt ska iallafall jag och Martina kolla på bio och äta något gott. Känner att vi måste unna oss lite och att vi är värda den avkopplingen. Vi ska kolla solsidan (Är den bra? Är alltid rädd att filmen är sämre än serien och liksom "förstör" serien). Har fortfarande inte hunnit se den, så det ska bli spännande. Sen får vi se vad som händer efteråt. Skönt att inte ha för mycket planerat :-)

Av Julia Jacobsson - 3 januari 2018 07:49

Godmorgon! Redan onsdag och halvvägs i veckan! Jobbade igår 9-14.45 och drog sedan för att hämta upp Martina. Vi körde en sväng till Hallarna för att handla lite. Hade ett presentkort som jag skulle göra av med och hittade precis vad jag sökte, skönt! Vi tog sen en liten fika, snackade och åkte vid halv 6 hem igen. Fixade en del med beställningarna på kvällen. Kom nog i säng vid 22.
Imorse ringde klockan 5.45 som vanligt. Gick upp, ut i vårt lilla "minigym" i garaget (är en enda röra där ute nu, lite ont om plats, men vi håller på att göra iordning så snart ska alla saker få komma fram så det blir lättare att träna där) och tränade en timme. Brukar göra det varje morgon innan jobbet nu, mår så mycket bättre hela dagen sen. Målet är också att komma i bättre form och bli starkare, men framförallt uthålligare pga att klara av hästarna på ett bättre sätt, och ska orka ordentligt i monten i år. Men tränar framförallt för att må bättre i både kropp och huvud. Älskar känslan efter träning, oslagbart! Sitter nu och äter frukost och ska strax göra mig iordning för att bege mig mot jobbet. Har inget speciellt planerat efteråt idag, bara ta det som det kommer. Skönt det med ibland att bara släppa alla måsten :-)

Av Julia Jacobsson - 1 januari 2018 22:14

Gott nytt år på er!
Dagen har varit väldigt lugn. Började på bästa sätt, sov i Halmstad inatt, så det blev en lugnt förmiddag och åkte sedan hem och bara chillade i soffan framför tvn, skönt med sådana dagar med!
Mycket har hänt i veckan. Torsdags tog jag emot championpriset, vi fick en tack, blommor, pokal och champange och blev även filmade/fotade och intervjuade. Kul! Efteråt blev vi bjudna på mat innan vi begav oss hemåt igen.
Fredagen bestod mest av jobb. Åkte tillsammans med familjen iväg på kvällen till några vänner för lite mat och fest.
I lördags blev det lite lugnare. Passade på att ta ett rejält träningspass när det va ljust ute. Det gäller ju att passa på när man väl har tid i ljuset. Fixade stallet och lite så innan jag gjorde mig i ordning för att träffa Emma i Halmstad för lite utgång och snack. Det blev en bra kväll!
Gårdagen bestod också av lite jobb med beställningar, träning och sen fixade jag mig för att va hos Filippa vid 18. Vi åkte till hennes killes kompisar för att fira nyår där. Det va rätt segt till en början och kvällen va lite kaos, men allt blev bra till slut och kvällen avslutades där riktigt grymt! Åkte hem strax innan 2, men kom bara hem och vände innan jag blev skjutsad till Halmstad för att sova där. Riktigt grym kväll blev det! 2018 är så välkommet nu. Nytt år och nya möjligheter. Detta ska bli ännu bättre än förra, på alla plan! :-)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards