Alla inlägg under april 2018

Av Julia Jacobsson - 1 april 2018 21:29

Glad påsk!
Imorgon blir det tillbaka till jobbet för min del..
Snabbjobbet i torsdags med hästarna gick verkligen över förväntan! Zixten kändes fin för att va första snabbjobbet för året, lite seg dock eftersom inte uthålligheten riktigt kommit än, så vi jobbar på. Crepes överraskade verkligen! Första bakvarven fick jag hålla i för livet(hade träningsverk någradagar efter haha), han va riktigt taggad och när vi vände upp ville han verkligen springa. Han visade en grym form redan och de farterna han visade va långt under vad han någonsin tidigare gått i banjobb eller tillochmed lopp, och ändå sprang han vara av sig själv, så att han har sån bra form redan nu gör ju att det känns rätt lovande inför den kommande säsongen. Bara att fortsätta på samma spår!
I fredags va det ganska lugnt. Började riktigt tråkigt med att vi fick hämta hem Cascader efter att han fått tillbaka sin fång. Den va så dålig nu att det inte gick att ordna till. Vi fick tråkigt nog göra av med honom och det va riktigt tråkigt! Han har gett familjen en otrolig lycka och vi älskade honom av hela våra hjärtan. Just därför kändes det också snällast mot honom att göra såhär så att han slapp ha ont. Himlen fick en ny stjärna som aldrig kommer glömmas <3 Efteråt åkte jag en sväng till Båstad med mamma för att handla lite och fika. På kvällen åkte jag för att hämta några kompisar.
Lördagen bestod av hästträning, bakning och sen påsklunch tillsammans med några kompisar. Idag har jag gjort intervalljobb med hästarna. Underlaget va inte det optimala på rakbanan idag, men vi fick ändå till några helt okej pass. Åt sedan med familjen och gick ut på en liten promenad tillsammans, så skönt!
Nu laddar vi inför en ny vecka! :-)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards