Alla inlägg under januari 2017

Av Julia Jacobsson - 30 januari 2017 14:36

Måndag, igen.. känns bara som att veckorna består av måndagar nuförtiden hehe..
I helgen har jag hunnit med en massa.
I fredags jobbade jag, var i skolan och efteråt åkte jag till Gekås med min kille och våra vänner. Jag hittade massa som jag behövde + lite till haha.
I lördags jobbade jag tills 1, åkte hem och lagade lite bananpannkakor innan vi stack till frisören för att klippa oss. När det va klart åkte jag till gymmet en runda för lite kondition och mage, och väl hemma igen så fick Crepes och Bella komma ut på en träningsrunda. Tura att man har snälla hästar så att de kan gå tillsammans.
Igår va jag på gymmet, sydde lite beställningar, pluggade och slappade, skönt med lugnare dagar ibland med.
Just nu står jag på crosstrainern på gymmet och efter gymmet ska jag hem och träna mina hästar, mysig dag! :-D

Av Julia Jacobsson - 26 januari 2017 20:53

Oj vad tiden flyger iväg nu!
Igår började jag dagen klockan 6 med att åka till gymmet och tränade där lite mage och kondition och åkte sedan mot skolan vid 8. Vi hade en lång föreläsning på morgonen och det va rätt drygt, men när skolan slutade var det bara att åka hemåt och plugga lite mer. På kvällen var det fotbollsträning, skönt med en liten paus i pluggandet. Väl hemma igen så fortsatte det.
Idag hade jag geografiprov i skolan som kändes helt okej, och efter skolan blev det gymmet. Nu är det lugnt i skolan ett tag, skönt!
Mamma va med Zixten på röntgen idag och de hittade inget i foten, så det va bara ömma/ sköra fotsulor som han har. Skönt ändå att det är lättåtgärdat!
Imorgon blir den jobb halv 7-10.30 sen fixa mig snabbt för att va i skolan 11.40 för lektion. Efter skolan drar jag och några vänner till Gekås, längtar!

Av Julia Jacobsson - 24 januari 2017 23:06

Vår uppfödning blev 2:a igår och om hon hade kommit loss tidigare så hade nog segern suttit där, men hon var så otroligt fin iallafall!
Efter travet åkte jag hem till min kille, sov där och imorse gick vi en lång promenad på 1.5 timme där jag fick se en del av knäred som jag aldrig sett innan, mysigt var det!
Jag åkte hem vid 12 och så åkte jag och mamma in till Laholm för att posta massa paket och passade samtidigt på att käka på kinabuffén, mumsigt!
Väl hemma igen har jag hunnit köra Crepes med mamma och Bella, båda mycket fina! Sen har även lite skolarbete avklarats och vid 9 drog jag en sväng till gymmet, skönt efter buffén och allt!
Imorgon är det skola igen och bara att ta nya tag.
Godnatt!

Av Julia Jacobsson - 23 januari 2017 14:21

När jag vaknade igår hade mamma varit och handlat frallor och massa gott till en mysig söndagsfrukost, gooott!
Efteråt gick jag ut och körde Crepes och Bella för första gången efter vintervilan och wow vilken skillnad! Crepes var jättepigg, drog och ville bara iväg och jag hade ont i armarna efter halva rundan haha, precis som att köra Pannkakan :-p
Bella skötte sig också bra och va jättefin!
På kvällen stack jag till gymmet en sväng och gick på crosstrainern i 50 minuter innan jag åkte hemåt och vi lagade lite hemmagjort pizza. Myssöndag helt enkelt!
Idag hade vi självstudiedag, så jag och några kompisar åkte till skolan och jobbade med gymnasiearbetet, fick faktiskt gjort en hel del så det känns skönt! Nu är det gymmet som gäller och sen ikväll ska jag till Halmstad och kolla på vår uppfödning som ska starta, ska bli spännande!

[Bild]

[Bild]

Av Julia Jacobsson - 22 januari 2017 10:30

I fredags efter skolan åkte jag med min kille hem och efter att vi hade varit ute och gått så gick vi till pizzerian och åt. På kvällen tog vi det mest lugnt och igår började vi dagen med en promenad. Jag kom hem vid 3 och gick då ut och red Zixten en runda, men det blev inte så långt för han travade inte helt hundra och får nu vila tills vi har kollat upp honom.
På kvällen åkte jag till Filippa och vi beställde hem kinamat och köpte godis och hade en mysig kväll.
Idag ska jag få lite skolarbete avklarat, köra 2 hästar och gå på en promenad med Filippa, en aktiv dag helt enkelt.

Av Julia Jacobsson - 20 januari 2017 16:09

Imorse fick jag ett meddelande av en på Åbytravet som berättade att jag tydligen hade blivit Ponnychampion på Åbytravet 2016! Det kom faktiskt som en stor överraskning för jag hade inte haft en tanke på att de hade Champions på banorna förutom de från den egna klubben. Jag visste att jag hade haft ett grymt år på Åby eftersom det hade gått bra i stort sätt varje gång som jag startade där. Jag blev iallafall mycket glad och den 4 februari, på deras V75 dag, ska alla Champions bli uppmärksammade och jag blev inbjuden att delta då, spännande! :-D

Bilderna är från segrarna på Åby 2016.

Av Julia Jacobsson - 19 januari 2017 22:42

Matteprovet gick väl sådär, men som vanligt är jag extremt långsam under prov, så hann inte med att lösa sista uppgiften hehe..
När jag kom hem så sadlade jag Zigge för att rida en liten runda. Det slutade med att den blev lite kortare än vad jag hade tänk mig för han hade bestämt sig för att trava 3 steg, stanna och vänta i 20s och upprepa om och om igen haha så det blev nog bara drygt en kilometer.. det var iaf en mjukstart och nu är vi igång igen! :-D

Av Julia Jacobsson - 19 januari 2017 09:33

Började morgonen som alltid med en joggingrunda och sitter nu och äter min frukost. Jag ska snart åka mot skolan och på första lektionen idag har vi matteprov men denna del som vi jobbar med nu har jag inte fattat mycket av, så jag får hålla tummarna för att det går bra ändå!
När jag kommer hem så planerar jag faktiskt att gå ut och rida Zixten en sväng. Han skulle egentligen ha vila tills 1februari, men har redan haft mer än 2 månaders vila från träning och nu när skolan börjar lugna sig lite så är jag verkligen sugen på att sätta igång med deras träning igen haha.
Vi satsar ju ändå på att årsdebutera på Färjestad under påsk i påskbomben(som alltid), så då skadar det inte att sätta igång lite smått nu hihi :-p

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards