Alla inlägg den 20 juli 2018

Av Julia Jacobsson - 20 juli 2018 10:57

Fredag, ÄNTLIGEN helg imorgon!
Loppet med Zixten i onsdags då. Han kändes otroligt fin, värmningen flöt på bra och vi kom iväg fint som 2:a i starten. Jobbade ikapp ledaren så fort han blev stabil men blev sen instängd och fick bara glida med i rygg på ledaren fram till 800m kvar, då hästen utvändigt galopperade och vi fick lucka att styra ut. Ledaren fick då plötsligt galopp också, så hastigt tog vi över ledningen. Han gick ner i ett grymt tempo och tog en bra ledning. Öppnade första varvet på 45. Men in mot upploppet så bara lägger han av (som alltid när han går i ledning in på upploppet!!) och jag ser hur tiden på klockan sänks med nästan 10(!!!) sekunder i aktuellt tempo.. han bromsar hela upploppet ner och släpper förbi en häst precis innan mål. Jag va så besviken, ledsen OCH arg! Vad ska jag ta mig till för att han ska sluta med dessa dumheter?! Varje gång gör han så nu, börjar bli fruktansvärt trött på det! Det hade varit en sak om han förlorat för att han inte kunde mer, då hade jag varit jättenöjd! Men när man sitter bakom och bara känner hur han bromsar, gång på gång bara för att han inte VILL vinna, då blir man bara arg och besviken! MÅSTE hitta lösning nu! Orkar inte med att förlora fler lopp på detta sättet, hade då hellre tagit en diskning bara om jag vetat att han gett allt ända in i mål! Har fått lite tips att testa så nu hoppas vi att det funkar! Han tangerade ändå rekordet och sprang ett fint lopp fram tills upploppet, så det får jag vara nöjd över iallafall :-)

Igår sov jag ut, cyklade en sväng med mamma, jobbade hemma under dagen och stack sen och solade en sväng och hämtade ut min nummerlapp inför kvällens nattlopp. Gick en sväng när jag kom hem och gjorde mig sen iorning för att åka med Emma upp till Halmstad och äta på pinchos. Hade en supertrevligt middag och stund med henne. Vi är så taggade på resan om en månad nu!!
Gjorde mig sen iorning inför loppet när jag kom hem. Klockan 23.30 gick starten och mitt mål va att komma runt de 8kilometrarna på strax under 40min. Loppet flöt på väldigt bra och jag älskar att springa när man har folk att jaga och springa om haha ;-). Tog mig iallafall i mål på 37min 05s(!!) genomsnittstid på 4.36 Jag va så otroligt stolt över mig själv och väldigt nöjd! Klarade mitt mål med råge och trodde faktiskt inte att jag hade den kapaciteten i mig, jättenöjd! :-D
Kom hem och i säng vid 02, och upp igen kl. 5 för att börja jobba vid 6, så man är ju sådär lagom pigg nu haha. Blir nog inte så lång dag idag, så ska försöka klippa mig efter jobbet(är typ akut nu, SÅ längesedan!), och sen åka hem och träna Crepes och jobba lite, innan jag åker upp till Halmstad igen för att träffa Harre och va där i helgen.
Hoppas ni får en fin fredag och helg! :-)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards