Direktlänk till inlägg 13 maj 2022

Åldern ger visdom!

Av Julia Jacobsson - 13 maj 2022 20:14


Att relationer kan få en att sväva på moln, är så sjukt glad att man insett hur värdefulla givande relationer är det enda som betyder något. Jag är så glad och tacksam för alla fina människor jag valt att ha i mitt liv nu, BARA bra människor nu!
Veckan har gått och mycket har hunnits med.
Måndag va endast jobb, tisdag startades med intervallpass innan jobb 8-18 och sen hem och köra Zixten med Crepes på släp. Jobbade en halvtimme med beställningar och körde sedan jogging ända ut med Clousse. Åkte sen till gymmet för att träna med Amanda 22-23.
Onsdagen blev sedan jobb 8-17, hade utbildning i olika medlemsskap osv på jobbet, och väl hemma körde jag Crepes i backe med Wille på släp. Jobbade sedan med beställningar, packade och fixade inför tävlingen igår.
Igår gick jag upp tidigt, sprang en milspass med första 5km intervaller och därefter jogging i skogen. Fixade stallet och packade innan jag började fixa Clousse. Vi va lite sena(som vanligt) men fixade ordning när vi kom fram, värmde 3 bakvarv och en upploppssträcka snabbt. Han kändes fin.
Väl när loppet skulle gå så hade jag tänkt ta det lugnt när bilen släppte men det ville inte han. Han flyger ut i 05 och tar ledningen innan jag lyckas bromsa och en annan tar över och vi sen bromsar så gott det går. Han tog i varje gång en häst kom på utsidan men blev loj sista 500m. In på upploppet kommer en upp på utsidan och då ökar han, så nu ska vi fundera på hur han vill ha loppet och hur vi ska träna vidare. Vi kom in som andra utanför placering på 1.18,7 vilket jag ändå va nöjd med när han inte startat sedan november och haft två månaders träningsuppehåll där mellan. Tror detta loppet gav mycket och nu laddar vi för nästa!
Jobbade sedan 16.15-20.15 innan jag åkte till Halmstad för att möta upp Rickard och Samuel för att boka boende till summerburst. Vi käkade på Mr Vinck burger och jag tog en vegan med crispy chicken och lökringar, sjukt gott!! Vi åkte sedan till max där vi tog varsin shake och bokade boendet innan vi åkte hemåt. Vi hade så sjuuuukt roligt och jag har nog inte skrattat så mycket på länge! Kom i säng vid 01 och sen vaknade jah imorse vid strax innan 9.
Jag fixade stallet, körde Zixten innan det började regna och jag gick in och åt frukost och kollade Robinson innan jag gick ut och körde Wille ända ut med Crepes på släp. Gjorde mig sen iordning för att åka till jobb 16.15-17.15 Va egentligen ledig idag men vår timmis kunde inte så jag hoppade in för att samla lite timmar, ska ju va ledig på söndag.
Nu står jag på trappan i 1,25h innan jag ska åka hem och jobba. Imorgon är det jobb 9.45-14.15 innan jag och mamma ska åka till Gekås, mysigt!

Dom fina bilderna på Crepes är tagna av en sjukt duktig fotograf som lagt upp på ponnytravarna på Facebook, kommentera gärna vem om någon vet!

 
 
Ingen bild

Andreas

13 maj 2022 22:28

Ha en fin helg

Julia Jacobsson

22 maj 2022 16:19

Tack och hoppas din va bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Julia Jacobsson - 9 oktober 2022 08:23


Helgen gick snabbt förbi, men gud vad kul den va! Tävlingen i lördags gav mixade resultat. Först ut va Bill, han gick ett bra lopp men tröttnade på slutet och förlorade precis sistaplaceringen, men på tangerat rekord. Sen va det Willes tur, han ...

Av Julia Jacobsson - 1 oktober 2022 10:33

Nu har en hel del hänt igen, dagarna går i ett nu. Tisdags förra veckan åkte jag till Jägersro efter jobbet för att tävla Vincent AS. Vi kom iväg bra och gjorde ett fullt godkänt lopp där vi kom i mål som 4:a. Vi åkte hemåt och inom maxi för att ...

Av Julia Jacobsson - 19 september 2022 11:19

Jag känner äntligen att en liten ljusglimt börjar synas i livet, även om det är mycket motgångar nu så börjar jag känna mig starkare och starkare. Har börjar fokusera mer på mitt mående, att ta tag i det och göra saker som krävs för att det ska bli...

Av Julia Jacobsson - 9 september 2022 10:17

Ny vecka och ny start! Fan vad rolig helgen va, så sjukt välbehövlig, och är grymt taggad på den kommande veckan! Förra veckan red jag som sagt intervaller med Tornado i tisdags och han kändes fin! Va verkligen i behov av intervallpass då han flå...

Av Julia Jacobsson - 30 augusti 2022 07:54

Helgen va minst sagt händelserik, men nu har jag bestämt att jag inte ska festa i närheten av vad jag gjort på senaste tid. Vill nu fokusera på att må bra i både kroppen och psyket istället, vilket jag definitivt inte gör av drickan då jag bara får...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards