Alla inlägg under januari 2015

Av Julia Jacobsson - 21 januari 2015 22:23

Imorgon har jag min redovisning i svenskan/ biologin, och jag är så fruktansvärt nervös för jag verkligen HATAR att prata inför folk och det är nästan det värsta som finns.. Jag vet inte varför, för egentligen har jag inga problem att prata med någon, men stå där inför en hel klass och ha allas blickar på sig som bara ägnar sig åt MIG när jag står där, är VÄLDIGT läskigt tycker jag!!
Och inte nog med redovisningen i det, utan jag fick i uppgift att ha en liten redovisning i historia också imorgon.. Jag trodde jag skulle svimma när jag fick reda på att jag skulle ha 2 på en dag!!
Jag brukar alltid bli helt röd som en tomat och rösten börjar skaka och det blir bara så jobbigt.. Men det är ju så att alla inte kan vara talare, och det är väl tur att man kan vara olika!
Allt jag gör nu är att se fram emot morgondagens slut när allt verkligen är över!

Ikväll var det förresten jag som lagade maten så jag lagade ugnsstekt falukorv, vilket jag blev väldigt nöjd med och att döma av de andras kommentarer tyckte dem som mig! :D

Av Julia Jacobsson - 20 januari 2015 22:07

Skidutflykten med skolan idag blev sådär. Det var roligt att snacka med kompisarna och att åka den "stora" backen, men det fanns tyvärr bara en "stor" backe som var öppen och sedan var resten bara barnbackar, så man tröttnade ganska snabbt på att åka samma backe om och om igen..
Men nu är det i alla fall över och det blir att gå tillbaka till det vanliga imorgon igen, skolans längsta dag.. Men det är bara att samla krafter för det!
God natt på er! :D

Av Julia Jacobsson - 20 januari 2015 08:23

Morgonen var lite stressig med alla förberedelser, men det gick bra och jag hann till bussen i tid.
Nu sitter vi i bussen och har precis börjat resan mot Isaberg. Vi har 1,5 h resetid dit så det blir lite jobbigt, men jag ju är van att åka långt från alla ponnytravtävligar varje helg ;)
En annan sak som var väldigt tråkig var att när jag tittade på deras hemsida visades det att det bara bar 4/10 backar öppna, så det blir inte så mycket åkande, känns lite onödigt att åka dit då :( men jag hoppas på att det är de bra backarna som är öppna! :)
Bilder kommer!

Av Julia Jacobsson - 19 januari 2015 22:53

Idag blev det tyvärr inget tränande av hästarna, eftersom det var dåligt väder och vi tyckte att dem kunde gå en runda imorgon stället, så det var så det fick bli.
Imorgon ringer klockan tidigt eftersom jag ska iväg på friluftsdag med skolan. Vi ska åka till Isaberg och åka skidor, vilket ska bli otroligt kul eftersom det var så längesedan jag åkte sist, så jag hoppas verkligen att det ska gå bra.. Det är alltid roligt att göra något annat med skolan än att bara vara på lektioner. Det enda jobbiga med det är att bussresan dit blir så lång och därför kommer vi inte hinna åka så mycket och kommer hem sent, men det ska nog bli väldigt roligt ändå!
Sov gott med er!

Av Julia Jacobsson - 19 januari 2015 14:02

Dagen började på ett bra sätt, jag fick sovmorgon och sov tills jag vaknade! Det var skönt att kunna vara utvilad för en gångs skull! Jag gick sedan upp och gick ut i stallet och fixade klar där ute, och det var skönt att få lite avkoppling även där ute innan frukosten. Sedan gjode jag även klart biologin och jag blev faktisk väldigt nöjd med den, vilket var skönt!!
Nu väntar jag bara på att gå ut och köra Pannkakan när familjen kommer hem! :D

Av Julia Jacobsson - 18 januari 2015 23:00

Till kvällsmat fick vi en riktigt god middag som innehöll lite allt möjligt! Sedan blev det mys i soffan framför tvn en stund! Kunde vara uppe lite längre idag då jag kan sova länge imorgon eftersom vi har studiedag! Ska bli så skönt med en extra dags ledigheter! Så denna söndagen behövde jag inte ha någon söndagsångest iallafall.
Imorgon ska hästarna tränas och så måste jag skriva klart mitt biologiarbete, men annars ska det bli en skön dag!

Av Julia Jacobsson - 18 januari 2015 16:21

Träningsrundan idag var helt perfekt! Zixten hade verkligen saknat att va ute och springa och ville bara iväg direkt, innan vi ens var framme vid travvägen! Han verkade tycka att det va underbart, och jag tyckte det var precis lika perfekt att sitta bakom honom igen! Bättre kan det inte bli! :D
Nu längtar jag bara tills alla de andra passen vi ska gå igenom innan tävlingarna startar igen och när vi ska ut och kriga i loppen, så underbart!

[Bild]

Av Julia Jacobsson - 18 januari 2015 12:50

Nu är vi äntligen påväg ut på första rundan sedan hans vila startade i början av november! Som jag har längtat efter denna dagen och att få sitta bakom honom igen, ren lycka!!
Även han verkar tycka att det ska bli roligt att komma igång igen!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards