Direktlänk till inlägg 8 juni 2022

Vågar man nu tro på medvind?

Av Julia Jacobsson - 8 juni 2022 21:41


Onsdag redan, vad händer?!
Alltså nu känns det som livet går åt rätt håll!
Söndagen startades med en löprunda på 12 km innan stallet fixades och jag sedan snackade med Thilda och vi bestämde att hon, jag, Hugo (hennes kille) och Albin skulle hitta på något.
Vi möttes upp i Båstad och började med att gå till Torstens för att käka. Det blev en kycklingpasta för mig, SÅ gott! Vi tog sedan bilen ut till Torekovs camping där vi spelade minigolf. Vi åkte sedan vidare till hamnen i Torekov för att käka glass och njuta lite. Det va verkligen sjukt fint där, första gången där för min del!
Vi tog sedan bilen upp till Mellbystrand och strandhotellet för att köra en runda minigolf till. Denna rundan vann jag haha, blev ju sist första svängen.. men vi hade grymt kul och bestämde oss att efter det köra ner mot Thilda och Hugo. Vi körde inom Maxi och köpte kubb, crocket och massa dricka. Gick sedan till donken för att käka burgare innan vi åkte till dom.
Vi spelade först några rundor kubb, följt av en runda crocket och avslutade sedan med att gå in och spela kort medan killarna drack groggar och vi sen körde lite andra spel. När klockan va 2 tänkte jag att det va dags att köra hem, men dom övertalade mig att vänta köra tills på morgonen så jag stannade och sov där med. Klockan ringde sedan vid 6, jag körde hem och packade, fixade Wille och begav oss sedan mot Kalmar. Wille va fin i värmningen men när starten gick ville han inte gå snabbare än 2.18 första rakan men gasade sedan och gick något sjukt snabbt och stabilt resten av loppet, in tills mitten av upploppet då vi va uppe som 3:a och jag pressade lite väl mycket när han redan va en bit under 50 och sprang, så vi slog på galopp men lyckas ändå komma 3:a på nytt voltrekord, under 2.00 Han är verkligen som en helt annan häst nu! Så glad och ser så fram emot detta åt! Siktet inställt!
Sen va det fika, prisutdelning innan jag skulle värma Dynamite. Jag fick order att värma som jag ville så det gjorde jag. Vi gick in och tog av skor och fixade och begav oss sedan till loppet. Han va taggad och jag nervös för att leda volten men vi kommer iväg bra! Ligger fint på innern men går ut i andraspår på bortre lång och ligger kvar där tills 700m kvar då en attack kommer och vi hänger på! In i sista sväng ligger vi i 3:dje spår med oryckt huva, så den rycker jag och in på upploppet ligger vi tvåa, kopplar greppet 100m kvar men en häst kommer utvändigt i rasande fart och kommer om strax innan mål, men vi blir 2:a!! På nytt monterekord i dessa kriterier! Alla runt hästen va sjukt nöjda och glada, inkvalade till final och jag va så stolt över min taktik och lopp!
Vi köpte mat på vägen hem och hemma chillade vi mest.
Tisdagen va sedan jobb 8-17, fick va med på Bodypump när vår instruktör skulle filma och åkte sedan hem för att köra Zigge med Creppe på släp med mamma som körde Nado. Vi åt och fixade stallet och hagen, jobbade sedan lite med beställningar.
Idag ringde klockan 7, men för första gången på flera år vaknade jag INNAN klockan och va UTVILAD! Helt sjukt!! Jag joggade 4km, fixade stallet och åkte sedan och jobbade 9.30-20.15 Nu har jag avverkat 90min på trappan och ska strax åka hemåt och äta, väl förtjänt av extra god mat idag! Målet va bara 60min haha men fastnade och snackade med en man som är lika galen fast på crosstrainern så vi avverkade 50 min i snack haha.
Imorgon är det sovmorgon och sen jobb 11.45-20.15 innan långt pass och träning med Amanda, såå skönt med denna lugna tid!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Julia Jacobsson - 9 oktober 2022 08:23


Helgen gick snabbt förbi, men gud vad kul den va! Tävlingen i lördags gav mixade resultat. Först ut va Bill, han gick ett bra lopp men tröttnade på slutet och förlorade precis sistaplaceringen, men på tangerat rekord. Sen va det Willes tur, han ...

Av Julia Jacobsson - 1 oktober 2022 10:33

Nu har en hel del hänt igen, dagarna går i ett nu. Tisdags förra veckan åkte jag till Jägersro efter jobbet för att tävla Vincent AS. Vi kom iväg bra och gjorde ett fullt godkänt lopp där vi kom i mål som 4:a. Vi åkte hemåt och inom maxi för att ...

Av Julia Jacobsson - 19 september 2022 11:19

Jag känner äntligen att en liten ljusglimt börjar synas i livet, även om det är mycket motgångar nu så börjar jag känna mig starkare och starkare. Har börjar fokusera mer på mitt mående, att ta tag i det och göra saker som krävs för att det ska bli...

Av Julia Jacobsson - 9 september 2022 10:17

Ny vecka och ny start! Fan vad rolig helgen va, så sjukt välbehövlig, och är grymt taggad på den kommande veckan! Förra veckan red jag som sagt intervaller med Tornado i tisdags och han kändes fin! Va verkligen i behov av intervallpass då han flå...

Av Julia Jacobsson - 30 augusti 2022 07:54

Helgen va minst sagt händelserik, men nu har jag bestämt att jag inte ska festa i närheten av vad jag gjort på senaste tid. Vill nu fokusera på att må bra i både kroppen och psyket istället, vilket jag definitivt inte gör av drickan då jag bara får...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards