Direktlänk till inlägg 10 december 2014
I eftermiddag bakade jag ännu lite mer julgodis inför julen! Denna gång blev det peanutbuttercups. Jag ficn receptet av en kompis för några veckor sedan och tänkte att jag var tvungen att testa. När de var klara var jag ju tvungen att tjuvsmaka dem för att se hur det smakade, och dem var goda, bara det att de smakade nästan bara choklad, med det är bara att variera med mängden jordnötssmör.
De var lätta att baka då man endast behövde 3 saker:
~ blockchoklad ca 150g
~ jordnötssmör
~ knäckformar
1. Börja med att smälta ca 50-75g blockchoklad över vattenbad, och klicka i en liten chokladklick av den smälta chokladen i knäckformarnas bottnar och ställ in i frysen, 5-10min.
2. Ta ut och klicka i en liten klick jordnötssmör i varje.
3. Smält resten av chokladen, häll över varje jordnötsklick och ställ sedan in i frysen några minuter.
4. Klart! :)
Till kvällsmat testade vi laga hammagjord kinamat, och det blev faktiskt ett riktigt bra resultat!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 | 6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 |
21 | |||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
28 |
|||
29 | 30 |
31 |
|||||||
|